6 marca -Wielkanoc Mięsne Święta

Aktualności

  • Dodano: 2014-02-28

6 marca -Wielkanoc Mięsne Święta


Polska Tradycja- Certyfikaty 2014

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po raz kolejny Wielkopolska Izba Rzemieślnicza w Poznaniu, Wielkopolski Cech Rzeźników -Wędliniarzy - Kucharzy w Poznaniu, Instytut Technologii Mięsa Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu oraz Międzynarodowe Targi Poznańskie organizują certyfikację jakości tradycyjnych wielkanocnych wyrobów w następujących kategoriach:

  • kiełbasa biała parzona wielkopolska
  • szynka rolka wielkopolska
  • wędzonka krotoszyńska
  • kiełbasa polska wędzona
  • ogonówka wędzona
  • polędwica wędzona

Szczegółowe informacje znajdują się w załącznikach.

Informacja o Certyfikacji

Regulamin

Karta zgłoszenia

 

 

info. WIR Poznań


Najnowsze informacje

UWAGA BRANŻA FRYZJERSKO-KOSMETYCZNA

SPOTKANIE Z PRZEDSTAWICIELEM SANEPIDU

Czytaj więcej

Dnia 02.05.2024r. nieczynne

Dniu 02.05.2024r. biuro cechu nieczynne

Czytaj więcej

ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT

ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT

Czytaj więcej

UWAGA uczniowie III Klas

Uwaga zmiana powiadomień o terminie egzaminu!

Czytaj więcej